Zoekt u iemand die een training Engels kan geven?

Ons bedrijf heeft zich de afgelopen jaren flink weten te ontwikkelen en dat heeft ertoe geleid dat wij steeds vaker zaken moeten doen met mensen in het buitenland. Dit had als gevolg dat onze mensen dus steeds vaker Engels moesten gaan praten, maar wij merkten dat bij veel van onze mensen het niveau van hun Engels nog weleens te wensen overliet. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om ergens een training Engels te gaan volgen omdat wij van mening waren dat een training Engels waarschijnlijk veel goeds voor onze mensen kon brengen. Wij wilden wel graag een training Engels volgen bij iemand die echt heel goed was in zijn vak omdat wij wel in de gaten hadden dat wanneer je iemand vraagt voor een training Engels die zelf ook maar matig de taal beheerst, je daar weinig tot niets van kunt leren. Wij hebben daarom gekeken of wij iemand konden vinden die ons goed kon helpen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van masterclassenglish.com konden gaan. Deze site heeft namelijk alles wat je zoekt wanneer je iemand nodig hebt voor een training Engels. Wij hebben gezien dat heel veel mensen in Nederland reeds een training Engels bij deze mensen hebben gevolgd en de recensies over deze trainingen waren uitermate positief. Wij wilden daarom graag weten of wij hier ook een training Engels konden volgen en dat bleek het geval te zijn. Dat was heel prettig om te horen en wij hebben toen gekeken wanneer wij konden beginnen met de training Engels. Het zou voor ons namelijk prettig zijn dat wij zo snel mogelijk konden beginnen want hoe eerder wij ons Engels konden verbeteren, hoe beter het voor ons zou zijn. Wij hebben daarom meteen gepolst bij onze mensen wanneer zij tijd over hadden voor een training Engels en toen wij dit eenmaal in kaart hadden gebracht, hebben wij een datum gepland met de mensen van dit bedrijf. Wij vonden het heel prettig om te merken dat wij al zo snel door hen geholpen konden worden. 

Deze training Engels was zeer de moeite waard

Wij hebben de training Engels met heel veel plezier gevolgd. Wij vonden het heel fijn om te merken dat de training Engels heel erg op ons bedrijf gericht kon worden en dat wij heel veel nuttige woorden hebben geleerd. De oefeningen die wij tijdens de training Engels moesten doen, waren ook heel nuttig en wij zijn daarom erg blij dat wij dit bedrijf benaderd hebben voor een training Engels. Mocht u uw Engels daarom ook graag willen verbeteren, dan kunt u altijd even naar de site van dit bedrijf gaan kijken. 

Ons Engels is nu fantastic

Wij merken dat wij nu heel veel beter uit de voeten kunnen met het Engels en wij zijn blij dat wij ons aangemeld hebben voor de cursus omdat:

  • Wij heel veel in korte tijd hebben geleerd 
  • Wij de training als heel prettig hebben ervaren 
  • Wij voor een goede prijs de cursus konden volgen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site die ik noemde.