Een workshop feedback geven voor de afdeling

Sinds begin dit jaar werk is als manager van een afdeling en het is een zeer uitdagende klus. De vorige manager was ontslagen en er waren zeer veel problemen in het team. Ik werd aangenomen om de prestaties te verbeteren en om te zorgen dat iedereen weer met elkaar kan samenwerken. Ik merkte dat er veel problemen onderling waren en nog steeds zijn en dat er veel communicatieproblemen waren. Ik wilde graag dat het team een workshop feedback geven zou volgen, om beter met elkaar om te gaan. Ik vond de website Feedbackgeven.nl en zag dat dit bedrijf een workshop kon geven bij ons in het bedrijf. De workshop was zeer leerzaam en sindsdien gaat het beter op de afdeling. Vorig jaar kwam er een functie vrij op een andere afdeling en het leek mij een zeer interessante baan. Ik had weleens met het team te maken en wist dat er veel dingen niet goed gingen, maar zag wel potentie in het team. De vorige manager was ontslagen, maar ik had vertrouwen dat het team weer goed kon presteren. Ik merkte al snel dat er veel dingen fout gingen en zoals wel vaker, had het voornamelijk te maken met communicatie. Teamleden raakten snel geïrriteerd en hadden weinig begrip voor de houden van de andere teamleden. Het leek mij verstandig om een workshop feedbackgeven.nl te volgen, want ik had het gevoel dat iedereen dit kon gebruiken. Er werd zeer slecht gecommuniceerd en men verweet elkaar heel veel dingen, terwijl niet iedereen wist wat er speelde. Sommige teamleden waren erg direct en anderen durfden bijna niets te delen. Het team bestaat uit negen mensen en ik wilde graag dat de workshop feedback geven bij ons op het bedrijf werd gehouden speciaal voor ons. Wij konden ons dan met ze allen focussen op wat er goed en fout ging en hoe wij de communicatie konden verbeteren.

Gekozen voor de best beoordeelde workshop feedback geven

Een workshop feedback geven voor de afdelingIk zocht naar bedrijven die de workshop feedback geven bij ons op het bedrijf konden houden en zag dat verschillende bedrijven dat konden. Ik vergeleek de beoordelingen van de workshops en bedrijven en zag dat de website Feedbackgeven.nl als beste stond aangeschreven. Dit bedrijf is zelfs al drie jaar verkozen tot beste opleider, waardoor ik wist dat het een goede keuze zou zijn. Ik nam contact op met het bedrijf en legde het probleem uit, gelukkig konden zij snel bij ons langskomen om de workshop in feedback geven te geven.

De samenwerking in het team is nu veel beter

De workshop feedback geven was zeer leerzaam en heeft het hele team veel geholpen, inclusief mijzelf. De leraar had goed door wat er niet goed ging en leerde ons veel handige tips en technieken. Na de training kregen teamleden veel meer begrip voor elkaar en ik zag dat zij hun best deden om beter feedback te geven. De workshop feedback geven heeft ons veel geholpen en ik raad daarom deze workshop aan.

  • De cursus en het bedrijf hebben veel goede beoordelingen
  • Dit bedrijf kon de workshop bij ons geven
  • De leraar had goed door wat er niet goed ging
  • Wij hebben veel handige tips en technieken geleerd
  • De samenwerking in het team is nu veel beter