Welk bedrijf kan een goede Magento webshop maken?

Ik heb al een paar jaar een eigen bedrijf en een webshop en wilde graag de website professionaliseren. Ik heb een aantal werknemers in dienst, die voornamelijk helpen met het verzenden van pakketten en de klantenservice. Als ik mijn website vergeleek met concurrenten, dan zagen hun websites er soms beter uit en hadden zij meer mogelijkheden. Als ik alles moest laten bouwen door een bedrijf, dan zou dit veel geld kosten. Ik vond een andere oplossing, dit was een Magento webshop laten maken en heb dit laten doen door Creative ICT. Een hele website laten maken kost vaak veel geld, omdat elk detail moet worden gemaakt door een programmeur. Ik had online naar andere oplossingen gezocht en las veel over het platvorm Magento. Dit is een opensource platvorm, waar je zeer veel mogelijkheden mee hebt. Het platvorm is ideaal voor webshops en daarom had ik hier veel interesse naar. Ik heb al bijna tien jaar een webshop en heb de website ooit laten bouwen door een bedrijf. Dit was toen nog niet op een platvorm, want toen waren hier volgens mij nog geen mogelijkheden voor. Als ik toen een Magento webshop had kunnen laten maken, dan had ik dat misschien wel gedaan. Door de jaren heen heb ik wel eens wat aanpassingen laten maken aan de website, maar dit kostte altijd erg veel geld. Als een programmeur alles moet programmeren, dan kost dit erg veel werk en een programmeur is niet goedkoop. Ik las dat je een Magento webshop ook moet laten bouwen, maar daarna kan je extensies gebruiken om extra dingen aan de website toe te voegen. Deze extensies zijn veel goedkoper dan iemand alles laten maken en soms zelfs gratis. 

Veel ervaring met een Magento webshop maken

Ik besloot om op zoek te gaan naar een bedrijf dat veel ervaring heeft met het maken van een Magento webshop. Ik wilde graag eerst weten wat zij allemaal voor mij konden doen en hoeveel het zou kosten. Ik vond een aantal bedrijven, maar koos uiteindelijk voor Creative ICT. Dit bedrijf heeft veel ervaring en verschillende mooie websites gemaakt. Een webshop laten bouwen was niet goedkoop, maar ik zou er veel voor terugkrijgen en mijn website professionaliseren. Samen maakten wij een plan van wat er moest gebeuren en wat mijn wensen waren voor de Magento webshop. De samenwerking was erg fijn en het was gemakkelijk en prettig werken met dit bedrijf.

Een nieuwe professionele website

De programmeurs gingen hard aan de slag en konden de Magento webshop snel afronden. Ik ben erg blij met het resultaat, het is een groot verschil met de vorige website en alles ziet er zeer professioneel uit. De website is nu erg modern en biedt veel opties aan de klanten aan, maar ook aan ons. De website is snel en gemakkelijk te gebruiken voor de klanten. Ik ben erg blij met de Magento webshop die Creative ICT gemaakt heeft en raad dit bedrijf aan.

  • Zij hebben veel ervaring met dit platvorm
  • Samen maakten wij een plan voor de website
  • De website werd snel opgeleverd
  • De website ziet er zeer goed uit