Pianist huren of boeken?

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid, welke wel voorzien kan worden van een heel mooi muziekspel? Pianist Thomas Alexander speelt met veel gemak en plezier de meest uiteenlopende muziekstukken. Op deze manier kunt u deze geweldige pianist huren of boeken voor de meest uiteenlopende evenementen. U kunt Thomas Alexander, de pianist, huren of boeken tegen de meest klantvriendelijke tarieven. Hij is beschikbaar voor huisconcerten, bedrijfsfeesten, bruiloften een uitvaart of crematie. Hier kan deze gehuurde pianist niet alleen fantastisch klassieke stukken voor u spelen, maar ook bekende meezingers waarop u en uw gasten gezellig kunnen meezingen en dansen. De wereldwijde ervaring die de, op Nederlandse bodem geboren, pianist Thomas heeft opgedaan, maakt deze jonge man tot de perfecte pianist om te boeken en uw gelegenheid succesvol te maken.

Pianist huren: Thomas Alexander

Voor diverse gelegenheden is de fantastische pianist Thomas Alexander beschikbaar. Op het moment dat u een pianist wilt boeken voor een speciale gelegenheid, denk hierbij aan een bruiloft, crematie of uitvaart, dan bent u natuurlijk niet op zoek naar zomaar iemand. Thomas Alexander is een toegewijde en enthousiaste pianist die u kan huren. Door zijn vriendelijke en open houding is hij inmiddels een veelgevraagde pianist geworden. Toen Thomas Alexander veertienjaar was, werd deze jonge man al toegelaten tot de ‘jong-talent’ afdeling bij het zeer bekende Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hier werd hij uiteindelijk opgeleid tot klassiek pianist, welke u hedendaags voor uw evenementen kunt inhuren. Gedurende zijn studietijd ontwikkelde Thomas Alexander al gauw een liefde voor improvisatie en het spelen van diverse genres door elkaar. Hierdoor kunt u deze pianist huren voor allerlei verschillende evenementen. Voor zijn improvisatie en klassieke piano stukken heeft Thomas Alexander al diverse prijzen gewonnen. Hij speelde vele concerten in zowel binnen- als buitenland. Thomas Alexander trad op voor onder andere het Koningshuis, Unesco, de Deutsche bank, de Telegraaf, KPMG en nog vele andere bedrijven. 

Soorten evenementen

De fantastische pianist Thomas Alexander is beschikbaar voor allerlei soorten evenementen. Op zijn website kunt u alvast even rondneuzen tussen verschillende optreden van hem, en kijken naar de mogelijkheden van het huren van deze pianist met betrekking van verschillende soorten evenementen. De evenementen waarvoor u deze pianist kunt inhuren zijn:

  • Pianist Klassiek concert. Een klassiek concert is een speciale gebeurtenis welke u niet kunt reproduceren. Tijdens dit type concert is alles in het hier en nu, en is alles uniek.
  • Pianist huiskamerconcert. Een huiskamer is dé plek waar je jezelf kunt zijn, waar men persoonlijkheid uitdraagt en een veilige omgeving creëert welke u deelt met uw dierbaren. Daarom is een optreden in een huiskamer voor zowel de toeschouwers als de artiest speciaal.
  • Pianist uitvaart/begrafenis. Afscheid nemen is moeilijk. Gepaste en stijlvolle muziek door een ingehuurde pianist kan de pijn en het verdriet verdraagzamer maken, en het afscheid tot een mooie persoonlijke herinnering maken.
  • Pianist huwelijk/bruiloft. Een huwelijk is één van de mooiste dingen van het leven. Tijdens een bruiloft komt een sprookje tot leven. Hierbij wilt u natuurlijk prachtige muziek, welke u bijvoorbeeld herinnert aan het moment waarop jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. 
  • Pianist evenement/feest/receptie/diner. Voor andere evenementen is Thomas Alexander natuurlijk ook in te huren. Neem hiervoor vooral contact op via de gegevens op de website.