Goede verhuisdozen kopen voor de verhuizing

Vorige maand gingen mijn vriendin en ik verhuizen naar ons nieuwe appartement. Wij woonden al een paar jaar samen, maar wilden graag in het centrum van de stad wonen. Wij woonden hiervoor in een klein appartement en hadden hierdoor niet zo veel spullen. Het leek ons verstandig om goede verhuisdozen te kopen, zodat onze spullen niet zouden beschadigen. Op de website verhuisdozenstore.be konden wij dozen kopen voor een goede prijs en deze dozen waren zeer stevig. Mijn vriendin en ik hebben de afgelopen zes jaar in een leuk, maar klein appartementje gewoond. Voor ons tweeën was het appartement groot genoeg, maar er konden niet veel vrienden bij ons langskomen. Wij wilden graag een groter appartement kopen en het liefste naar het centrum van de stad verhuizen. In de centrum zijn veel leuke winkels en restaurants en die waren er nauwelijks in de oude buurt waar wij woonden. Na lang zoeken vonden wij een mooi appartement in het centrum en wij waren erg blij met onze aankoop. Vorige maand was de verhuizing en gelukkig wilden een aantal vrienden ons helpen. In ons oude appartement hadden wij niet veel spullen, daarom hoefden wij niet veel verhuisdozen te kopen, maar wij wilden wel graag goede dozen kopen. Het zou erg zonde zijn als spullen stuk zouden gaan tijdens de verhuizing, daarom wilden wij liever wat meer betalen. Aangezien wij niet veel ruimte hadden in ons oude appartement, hadden wij vooral dure en goede kwaliteit spullen, die wij erg mooi vinden. Wij dachten dat wij slechts 15 tot 20 verhuisdozen kopen moesten en wilden ook verpakkingsmateriaal, tape en bubbeltjesplastic kopen. We wilden graag alles bij een winkel kopen en vonden het belangrijker om goede materialen te kopen, dan voordelig uit te zijn.

Online goede kwaliteit verhuisdozen kopen

Mijn vriendin en ik besloten om direct online te gaan zoeken naar een webshop waar wij verhuisdozen kopen konden. Wij vonden een aantal bedrijven, maar hadden niet in alle bedrijven veel vertrouwen. Uiteindelijk besloten wij om de dozen te kopen bij verhuisdozenstore.be, dit bedrijf had namelijk erg veel goede reviews en veel verschillende producten te koop. Er zijn verschillende soorten dozen te koop, die een verschillende hoeveelheid gewicht aankunnen. Wij zagen dat er ook verhuispakketten te koop waren en wij vonden er eentje met 20 verhuisdozen en al het materiaal dat wij wilden kopen. Wij konden deze voor een goede prijs deze verhuisdozen kopen en kochten er ook nog wat extra materialen bij, zoals stickers.

Een snelle en gemakkelijke verhuizing

Het was een goed idee om verhuisdozen te kopen bij dit bedrijf, want wij waren erg tevreden over de dozen en al het materiaal. Uiteindelijk hielden wij niet veel over en konden wij onze spullen goed inpakken. Mede door de hulp van onze vrienden was het een snelle en gemakkelijke verhuizing en gelukkig hadden wij geen beschadigingen. Wij raden verhuisdozenstore.be aan voor verhuisdozen kopen.

  • Dit bedrijf had erg veel goede reviews
  • Je kan hier verschillende producten kopen voor een verhuizing
  • Ze verkopen verschillende soorten dozen
  • Wij kochten hier dozen en verpakkingsmateriaal voor een goede prijs