Alle belangrijke documenten veilig in de documentenkluis.

Alle belangrijke documenten veilig in de documentenkluis.Iedereen heeft belangrijke documenten thuis liggen, waardevolle papieren waar je absoluut niet zonder zou kunnen en misschien wel problemen van krijgt mocht je deze kwijt raken. Om deze op de juiste manier op te bergen en zelfs te beveiligen tegen ongelukken zoals brand is het zeker niet gek om een documentenkluis aan te schaffen. Bij Alles Veilig hebben ze een ruim assortiment in kluizen en veel aanbod voor een documentenkluis. Deze documentenkluizen zijn voorzien van brandwerende- en soms ook inbraakwerende eigenschappen en hebben het perfecte formaat om documenten van A4 formaat op te bergen. Niet alleen is het handig voor papieren, het is ook zeker toepasselijk voor waardevolle spullen als dure sieraden of dergelijke. Helaas is een documentenkluis niet geschikt om data op te slaan omdat de warmte in de kluis bij brand hoger op kan lopen dan 57 graden Celsius waardoor de informatie op de opgeslagen data verloren kan gaan.

Een brandwerende documentenkluis van Alles Veilig

Een brandwerende documentenkluis kopen is aan te bevelen voor iedereen die bepaalde belangrijke documenten niet digitaal, dus via de computer, maar in papieren vorm bewaart. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn als je de originele versie nodig hebt van een contract of ander soort ondertekend formulier. Voor de meeste mensen geldt dat zij beschikken over dergelijke documenten.

Je bent er dus veel aan gelegen om deze documenten niet alleen te inbraak, maar ook zeker te brand. Jaarlijks vinden er in Nederland vele duizenden branden plaats, hierbij gaan talloze waardepapieren en overige documenten aan verloren. Met een documentenkluis doe je het allebei en sla je zo twee vliegen in een klap. De diverse modellen op de website van Alles Veilig bieden een uiteenlopende brandbescherming. Bijvoorbeeld van 60 minuten brandwerendheid met classificatie UL72 tot twee uur brandwerende conform JIS 120 P.

Het eindeloos opvouwen van documenten om ze kwijt te kunnen in een doorsnee kluis, behoort na het aanschaffen van een documentenkluis van Alles Veilig definitief tot het verleden. Een ander bijkomend voordeel is dus ook nog dat een kluis voor documenten voldoende ruimte biedt om naast de aanwezige papieren, ook nog waardevolle spullen op te slaan. Die zijn dan ook net zo goed beschermd tegen risico’s als inbraak en brand.

De beste documentenkluis voor in je eigen huis

Drie kenmerken van het ruime assortiment documentenkluizen op de website van Alles Veilig bestaat enkel en alleen uit modellen die,

  • Kwalitatief zijn
  • Hoogwaardig zijn
  • En natuurlijk gecertificeerd zijn

Dit maakt de kluizen bij uitstek geschikt voor gebruik ook in een zakelijke omgeving. Echter acht ik de kans niet heel groot dat je belangrijke papieren of waardevolle spullen op kantoor bewaart, maar vooral thuis. Een documentenkluis van Alles Veilig is gegarandeerd geschikt in beide situaties en verzekert je van een maximale veiligheid en gebruikscomfort. Veel van de kluizen die ze aanbieden zijn standaard voorbereid op verankering, dit is dat je de kluis alvast een vast plekje kan geven in je kantoor, werkruimte of thuis.

Dus heb jij een kluis nodig voor de belangrijke papieren die je nu maar onder in je kast hebt gestopt? Of ben je niet tevreden over de kluis die je momenteel hebt? Bestel dan nu een van de beste documentenkluizen bij Alles Veilig!