Zoekt u een incassobureau dat u verder kan helpen?

Onlangs ben ik manager geworden bij het bedrijf waar ik al een tijdje werkte. Ik heb deze functie gekregen omdat de vorige manager zijn zaken niet meer op orde had. Zo kwam het bijvoorbeeld heel vaak voor dat facturen niet betaald werden en dat kostte het bedrijf heel veel geld. Ik ben daarom aangesteld om ten eerste te zorgen dat de mensen van wie wij nog geld moesten krijgen, ook daadwerkelijk zouden betalen. Ik heb daarbij groen licht gekregen van mijn baas om te doen wat nodig was om het geld te krijgen. Ik ben daarom in kaart gaan brengen hoeveel facturen nog niet betaald waren en vervolgens ben ik gaan kijken hoe ik deze mensen kon laten betalen. Ik meende eerst dat het om een klein aantal facturen ging, maar toen ik eenmaal zag hoeveel facturen onbetaald waren, schrok ik mij een hoedje. Ik zag namelijk dat wij dit zelf nooit konden aanpakken. Ik ben daarom meteen op zoek gegaan naar een goed incassobureau. Wanneer je namelijk met een goed incassobureau gaat samenwerken, kun je er zeker van zijn dat deze mensen je goed zullen helpen. Het is namelijk voor een bedrijf heel lastig om mensen te dwingen om te betalen. Wanneer je met het juiste incassobureau gaat samenwerken, vergroot je je kansen op betaling aanzienlijk en vandaar dat ik ben gaan kijken waar ik moest zijn om een specialist in de arm te nemen. Ik heb toen gezien dat je het beste een keer contact kunt opnemen met de mensen van credifin-nederland.nl. Dit bedrijf heeft namelijk een heel goede reputatie weten op te bouwen als incassobureau en dat was alles waar ik naar op zoek was. Ik ben toen gaan kijken of deze mensen tijd hadden om ons te helpen en dat bleek het geval te zijn. Ik heb toen al heel snel een keer een afspraak met deze mensen gemaakt om te horen hoe zij ons van dienst konden zijn. Ik kreeg te horen dat zij graag als incassobureau achter onze klanten aan wilden gaan die ons nog steeds niet hadden betaald. 

Dit incassobureau heeft ons heel goed geholpen 

Wij hebben de mensen van credifin-nederland.nl ingeschakeld om voor ons aan de slag te gaan en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad. Dit incassobureau weet als geen ander hoe het mensen moet aansporen om openstaande rekeningen te betalen. Wij hebben nu al meer dan de helft van de openstaande facturen betaald zien worden. Dat was voor mij ook een goede start van mijn nieuwe carriere. Ik ben daarom blij dat ik dit incassobureau in de arm genomen heb. 

Zit u ook op geld te wachten? 

Mocht u ook klanten hebben die maar niet betalen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van credifin-nederland.nl te gaan omdat:

  • U hier kunt zien wat dit bedrijf voor u kan doen
  • U kunt zien wat anderen over dit incassobureau schreven 
  • U meteen een afspraak kunt maken met de mensen van dit kantoor

Ik hoop dat ik u een goede tip heb kunnen geven. Wij zijn blij dat wij met dit kantoor zijn gaan werken.