Wilt u katoenen tassen bedrukken?

Wilt u katoenen tassen bedrukken? Dan bent u bij greengiving aan het juiste adres. Het bedrijf is sinds 2009 gespecialiseerd in duurzame relatiegeschenken en premiums. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment wat er op gericht is om u als ondernemer of organisatie te helpen met een product, service of de organisatie te promoten. Het bedrijf levert u duurzame relatiegeschenken met een snelle bedrukking en uitstekende service in Nederland en in België.

Katoenen tassen bedrukken

Bij greengiving kunt u katoenen tassen bedrukken. Reclame maken door katoenen tassen te bedrukken is altijd een uitstekend idee. De katoenen tassen zijn weer helemaal terug van weg geweest. De katoenen tassen bedrukken hebben een nette afwerking, stevige kwaliteit en uitstekende bedrukking. Katoenen tassen bedrukken met een eigen tas of logo zorgen voor een mooi en duurzaam gesprek.

Daarnaast bent u bij greengiving aan het juiste adres voor goedkoop katoenen tassen bedrukken. Het bedrijf kan katoenen tassen bedrukken met uw logo, foto of een persoonlijke boodschap. Daarnaast is het ook mogelijk om de katoenen tassen onbedrukt te kopen. Katoenen tassen bedrukken is mogelijk in verschillende soorten, kleuren en maten. Zo is er een standaard zeefbedrukking nodig maar kunnen ook veel katoenen tassen fullcolour worden bedrukt. Dit is de perfecte keuze wanneer uw logo uit meer dan vier verschillende kleuren bestaat. Daarnaast kunnen foto’s haarscherp op de totebag bedrukt worden. Voor het starten met de bedrukking krijgt u eerst een proefversie toegestuurd, wanneer u hiermee akkoord gaat wordt de tas bedrukt. Vervolgens wordt op afgesproken datum uw bestelling afgeleverd. 

De katoenen tassen worden in kleine oplage vanaf 25 stuks, inclusief logo, opgeleverd. Hieronder vallen verschillende soorten tassen:

 • Ongebleekte katoenen tassen
 • Gekleurde katoenen tassen: blauw, roze, zwart, paars, wit en rood.
 • Tassen met lange hengels
 • Tassen met korte hangsels
 • Tassen met een brede bodem
 • Schoudertassen

De katoenen tassen bedrukken zijn allemaal duurzaam en een aantal katoenen tassen zijn bedrukt met het Fair Trade of GOTS label. Dit laat zien dat het product goed is voor het milieu en dat de katoenboeren genoeg geld voor het katoen krijgen.

De katoenen tassen kunt u gemakkelijk online bestellen. U kunt een offerte aanvragen op de website maar ook direct vanaf de website bestellen. Na de bestelling ontvangt u een digitale proefdruk.

Ecologische relatiegeschenken

Bij greengiving kunt u ecologische relatiegeschenken laten bedrukken. Het bedrijf heeft een ruim assortiment dat bestaat uit:

 • Duurzame premiums
 • Groene relatiegeschenken
 • Milieuvriendelijke artikelen

Daarnaast kan elk product van greengiving bedrukt worden met uw eigen logo. De keuze van een duurzaam relatiegeschenk straalt maatschappelijke betrokkenheid uit naar de klant, maar ook toekomstgerichtheid en verantwoordelijkheidsbesef. Zo kunt u het bedrijfsimago op een duurzame manier stimuleer. Het aanbod bestaat bijvoorbeeld uit:

 • Water- en energiebesparende gadgets, denk aan een douchecoach.
 • Producten voor promotie met een verhaal, denk aan een Dopper waterfles.
 • Duurzame relatiegeschenken van milieuvriendelijke grondstoffen, denk aan katoenen tassen.
 • Originele groene relatiegeschenken, denk aan bloembollen.
 • Smaakvolle producten met logo, denk aan koekjes.

greengiving heeft als uitdaging om ieder bedrijf een passend relatiegeschenk aan te kunnen bieden. Daarom kunt u bijna overal uw logo op bedrukken en worden er originele en duurzame producten aan geboden. Dit zorgt ervoor dat u op beurzen en evenementen goed voor de dag kunt komen.