Waar kunt u het beste koffiemokken bedrukken laten?

Ons kantoor bestond onlangs vijftien jaar en dat wilden we niet zomaar aan onze mensen voorbij laten gaan. Wij werken al lange tijd met dezelfde mensen en dat werkt als een trein. Wij hebben daarom gekeken hoe wij hen op een subtiele manier konden verrassen. Wij hebben toen besloten dat wij hen wilden verrassen. Wij hebben namelijk een koffieautomaat en het leek ons een leuk idee om de koffiemokken bedrukken te laten die bij dit apparaat staan. Omdat wij de koffiemokken bedrukken zouden laten, zou iedereen kunnen zien dat er iets te vieren was zonder dat wij hen dat zelf hoefden te vertellen. Wij vonden dit allemaal een leuk idee en daarom hebben wij als bestuur gekeken waar wij voor een goede prijs koffiemokken bedrukken konden. Wij wilden graag iets moois maken van het koffiemokken bedrukken en wij hebben toen gezien dat er heel veel bedrijven zijn waar je terecht kunt wanneer je graag mooie koffiemokken bedrukken laten wilt. Ik ben toen gaan kijken waar wij de meeste kwaliteit voor de laagste prijs konden krijgen en ik heb daarom heel veel sites met elkaar vergeleken. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer zaken kon gaan doen met de mensen van zintuig.nl. Deze site is heel interessant voor de mensen die graag voor een goede prijs koffiemokken bedrukken willen laten en dus ben ik gaan kijken wat ik hier allemaal kon laten maken. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer contact met deze mensen kon opnemen voor het koffiemokken bedrukken aangezien de keus zo groot was, dat het moeilijk was om te bepalen wat ik precies op de koffiemokken bedrukken wilde laten. Ik heb daarom even op de site gekeken of ik iemand kon bellen die mij van de nodige adviezen kon voorzien over het koffiemokken bedrukken en dat bleek het geval te zijn. Dat was heel prettig om te horen en dus kon ik meteen spijkers met koppen slaan. Ik kreeg van deze medewerker namelijk heel goede adviezen waardoor ik met een heel mooi ontwerp op de proppen kon komen. 

Hier kan men koffiemokken bedrukken voor een lage prijs 

Wat mij heel goed bevallen is aan het koffiemokken bedrukken via deze site, is dat het eindresultaat er heel erg goed uitzag. Daarbij was het koffiemokken bedrukken ook heel snel gerealiseerd waardoor wij ze ook al heel snel in huis konden hebben. Tot slot was de prijs van het koffiemokken bedrukken ook nog eens heel laag, dus wij zijn heel blij dat wij zaken zijn gaan doen met de mensen van zintuig.

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn blij dat wij hier een bestelling hebben geplaatst want wij kregen hier heel mooie koppen en onze medewerkers vonden het een heel leuke verrassing. Kortom:

  • Wij lieten hier heel mooie mokken maken 
  • Wij hadden onze bestelling snel in huis 
  • Wij lieten hier een heel origineel product maken 

Mocht u de mogelijkheden ook een keer willen bekijken, dan kan ik u aanraden om een keer naar zintuig.nl te gaan surfen. Hier kunt u ook zien welke andere producten men voor u kan maken.