Opzoek naar uw bouwlogistiek partner? Kies dan voor BouwAanvoerders!

Nederland wordt steeds dichter bevolkt en dat betekent complicaties bij de nieuwbouw. Bouwprojecten vinden steeds vaker in stedelijke gebieden plaats, waar de straten smaller worden en er veel verkeer en andere factoren zijn om rekening mee te houden. Dit heeft als gevolg dat bouwmaterialen en personeel vervoerd moeten worden naar de bouwplaatsen in de stad. Er is ruimtegebrek, bouwplaatsen zijn klein en de projecten groots. Aangezien er bovendien weinig opslagcapaciteit is, wordt bouwlogistiek steeds belangrijker. bouwaanvoerders heeft jarenlange ervaring in de bouwlogistiek en combineert ervaring met de slimste geavanceerde ICT oplossingen. Meer informatie over onze werkwijze? Bezoek dan onze website of neem gerust contact met ons op. Wij staan sterk voor uw bouwwerk.

Bouwlogistiek bouwaanvoerders

Het leveren van de bouwmaterialen, het laten opslaan en ervoor zorgen dat alle mensen tijdig aanwezig zijn, kan worden opgelost met slimme bouwlogistiek. bouwaanvoerders helpt u hierbij graag verder, zodat de bouw gestroomlijnd verloopt. Dit heeft als bijkomend voordeel dat onnodige vertragingen en extra kosten worden vermeden. Om dit te realiseren, maken wij gebruik van innovatieve ICT-tools, HUB’s en bufferlocaties. Transport wordt volledig uitgezocht en daarvoor wordt een bijpassend bouwlogistiek plan opgesteld. Goede bouwlogistiek is productief. Het kan heel veel problemen tijdens de bouw voorkomen. Slechte bouwlogistiek kan namelijk leiden tot vertraging, stagnatie, slechte of onduidelijke planning. Vakmensen kunnen niet verder met werkzaamheden en omwonende raken geïrriteerd, waarnaar ten slotte de gemeente van zich laat horen. Bespaar u alle bijkomende problematiek en kies voor bouwlogistiek bij bouwaanvoerders. Onze inzet bespaart u bovendien veel kosten. Goede logistiek is bovendien kostenbesparend en een innovatieve aanpak zorgt voor een winnende aanbesteding. Denk bijvoorbeeld aan Green Deal bouwlogistiek. Grote vrachtwagenladingen die worden gebundeld en gebruikmaken van duurzame energie, zorgen voor minder uitstoot en broeikasgassen. Door onze slimme bouwlogistiek zullen ook faalkosten dalen. Wij denken graag mee vanaf de ontwerpfase, zodat de juiste bouwlogistiek kan worden vastgesteld voor de uitvoeringsfase.

Innovatieve bouwlogistiek

Het biedt u veel voordelen door te kiezen voor innovatie. Zeker in de huidige tijden, waarin regelgeving flink wordt aangescherpt. Door gebruik te maken van innovatieve ICT-tools, wordt uw bouwproces automatisch bewaakt. TiQiT: een innovatieve tool speciaal ontwikkeld voor bouwlogistiek die non-stop op ieder device de beste oplossing biedt. Kies ook voor slimme bouwlogistiek 2.0! Met deze geavanceerde tool, wordt de planning, coördinatie en monitoring van de transport bijgehouden. Hierdoor krijgt u veel inzicht in de logistiek rondom uw bouwproces. Als bijkomend voordeel creëert u hierdoor meer grip en rust op en rondom het bouwproces. Het plannen van benodigde los- en hijsmaterialen is hierdoor eenvoudiger dan ooit ervoor. Al deze grote efficiencyvoordelen zijn tenslotte kosten- en tijdbesparend tijdens de bouw!

Voordelen bouwlogistiek laten uitvoeren door bouwaanvoerders:

  • Jarenlange ervaring
  • Uniek door gebruik innovatieve ICT oplossingen
  • Creëert grip, rust en overzicht
  • Kosten- en tijdbesparend
  • Gestroomlijnd bouwproces
  • Geven advies in zowel de ontwerp- als aanbestedingsfase omtrent inzicht logistieke consequenties
  • Werken gemotiveerd, gedreven en nauwkeurig
  • Actuele kennis en mogelijkheden
  • Door bouwers voor bouwers
  • Green Deal logistiek

Bij het opstellen van een goed doordacht logistiek plan voor uw bouwproject komt veel kijken. Het vraagt om afgemeten maatwerk. Meteen wordt duidelijk welke oplossing voor directe besparingen gaan zorgen en welke niet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact op met één van onze experts. Voor een aanpak gebaseerd op ervaring en vakmanschap kunt u ons bereiken op 070 – 427 83 89, bouwaanvoerders.nl of door een e-mail te sturen: info@bouwaanvoerders.nl. Wij staan voor uw bouwlogistiek klaar!