Legal vacatures gezocht? T&P Legal voor Legal Recruitment!

Heeft u op dit moment (of binnenkort) legal vacatures openstaan voor functies als advocaten of juristen in de top van het bedrijfsleven, de advocatie of voor grote (semi)overheidsorganisaties? Dan bent u in goede handen bij legal recruitment T&P Legal. De volledige betekenis is ‘Temporary & Permanent’ Legal. Een professioneel legal recruitment bureau van juristen en advocaten voor vaste en tijdelijke topfuncties. Bemiddeling is mogelijk in heel Nederland en voor alle rechtsgebieden, met als uitzondering hierop het strafrecht. Het gaat om legal vacatures van elk niveau, variërend van positie als bijvoorbeeld, junior, medior en senior Legal Account Manager, Trust Officier, Advocaat tot eindverantwoordelijke functies als Head of Legal, Director of General Counsel. Op basis van Executive Search, werving en selectie en interim, worden uw legal vacatures professioneel en snel vervuld.

Legal vacatures

Op basis van ervaring en met een eigen methode wordt bij T&P Legal Recruitment voor u opzoek gegaan naar de juiste kandidaat voor uw vacatures legal. Hierbij wordt verder gekeken dan een CV en ambities. Het karakter van de persoon, zijn of haar wensen in een functie en de bedrijfscultuur dienen namelijk tevens in overeenstemming te zijn met uw vacatures. Uw nieuwe legal professional dient met uw bedrijf mee te kunnen groeien, daarom wordt er een strategische methode gehanteerd voor het efficiënt werven en selecteren van uw medewerkers. Hiermee wordt voorkomen dat dienstverbanden slechts korte periodes duren en het werven en selecteren opnieuw kan beginnen. T&P Legal bewerkstelligd dit zoveel mogelijk met een unieke werkwijze. Op basis van zorgvuldig vormgegeven selectieprocedures, worden kandidaten op alle niveaus gezocht die echt een klik hebben met uw organisatie of bedrijf. Transparantie en duidelijkheid staan daarbij hoog in het vaandel. Daarom worden alleen haalbare legal vacatures in behandeling genomen, zodat de juiste kandidaat beschikbaar is en kan worden aangeboden.

Unieke methode T&P Legal Recruitment

Voor het werven en selecteren van uw legal vacatures wordt er een efficiënte en strategische werkwijze gehanteerd. Daarbij staan drie kernpunten centraal – kunnen – zijn – willen. Door op basis van deze punten nieuwe legal kandidaten te werven, wordt er selectief gekozen voor professionals die voldoen aan uw legal vacature eisen, passen bij uw bedrijfscultuur en ambitie hebben voor het werk. Een daadkrachtige methode met goede resultaten. Hieronder een toelichting op deze kernpunten.

Kunnen

Kennis en capaciteiten van de kandidaat. Hierop wordt van oudsher geselecteerd. Het gaat om competenties die professionals redelijk eenvoudig kunnen bijleren of veranderen.

Zijn

Kenmerken die in grote lijnen bepalen wie een persoon is. Dit zijn kenmerken die niet of amper zullen veranderen. Denk aan volharding, leervermogen en weerbaarheid. Dit zijn voorbeelden van kenmerken die niet gemakkelijk te leren zijn, maar zeker cruciaal zijn voor een succesvolle werkrelatie.

Willen

Wat zijn de drijfveren van iemand? Het is belangrijk dat dit overeenkomt met de missie van uw bedrijf. Het bepaalt in grote mate of iemand succesvol past binnen een team. Drijfveren zijn daarbij moeilijk in kaart te brengen en niet waarneembaar en uiteraard nauwelijks te veranderen. Met deze methode worden de drijfveren van kandidaten achterhaald, om een goede match te kunnen vormen met uw bedrijf.

Kies voor uw legal vacatures voor T&P Legal Recruitment:

  • Daadkrachtige en strategische wervingsmethode
  • Binnen een korte periode vervulling legal vacatures
  • Transparantie en duidelijkheid staan voorop
  • Partner van diverse grote legal bedrijven
  • Onderscheidende en persoonlijke werkwijze
  • Werving en selectie op maat
  • Voor alle niveaus en posities
  • Executive Search, werving & selectie en interim

Heeft u legal vacatures? Dan heeft u nu uw betrouwbare en daadkrachtige partner gevonden: T&P Legal, een efficiënt recruitment bureau. Bekijk voor meer informatie de website: tplegal of neem vrijblijvend contact op voor (aan)vragen.