De mooiste vakantie beleef je met een Patagonia vakantie

Je hebt van die ervaringen die een onuitwisbare indruk op je maken. Het is dus ook niet zo gek dat deze ervaringen heel zelden voorkomen, want als ze vaak zouden voorkomen, dan zouden ze al snel normaal worden en dus geen onuitwisbare indruk meer op je maken. Het unieke van de ervaring, het feit dat je nog nooit eerder zoiets hebt meegemaakt of gezien, zorgt voor een intense emotionele respons en deze wordt gekoppeld aan dat wat je ziet en/of meemaakt. Daardoor wordt de herinnering onuitwisbaar. Er wordt als het ware een beveiliging aan toegevoegd via de emotie waardoor je deze herinnering niet meer kwijt kunt raken. Dat werkt zo met trauma’s, maar ook zeker met positieve ervaringen. Zo kun je bijvoorbeeld via atacama een Patagonia vakantie boeken en als je vervolgens terug komt van deze vakantie dan ben je een ervaring rijker die je niet licht zult vergeten. Want je zult zeker onder de indruk zijn tijdens de Patagonia vakantie. Wat je ogen zullen zien is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Je maakt immers gebruik van woorden waar je bekend mee bent. Grootste gletsjers, woeste jungle, hoog rijzende bergen, et cetera. Allemaal woorden die je vaak genoeg hebt gelezen. Op tv heb je ook genoeg bergen en dergelijke gezien en wellicht ben je ook tijdens vakanties wel eens in een echte jungle geweest. Maar woorden veralgemeniseren de objecten die ze beschrijven. Geen enkele berg is hetzelfde en de ene maakt meer indruk dan de andere. Daarom heeft het weinig zin om een vakantie in Patagonia vakantie te beschrijven via een beschrijvend reisverslag. Als je de Patagonia vakantie op een zo accuraat mogelijk wijze zou willen beschrijven, dan doe je er goed aan om niet de omgeving te beschrijven, maar de persoonlijke impact die het heeft op mensen. Dus een reisverslag vol emotie en persoonlijke ervaringen brengen je dichter bij de waarheid. Maar het beste is om er gewoon zelf naar toe te gaan en het gebied met al je zintuigen te ervaren. Daarom doe je goed aan om een Patagonia vakantie te boeken via de reisorganisatie van atacama. Deze reisorganisatie is namelijk volledig gewijd aan vakanties in Zuid-Amerika. Dat betekent dat de reisleiders ook in staat zijn om de mooiste routes voor je uit te stippelen. Deze routes gaan dan langs de mooiste plekjes van Patagonia en natuurlijk ook langs de leukste verblijfplaatsen. Zo geniet je dus optimaal van je Patagonia vakantie. Dus als je nieuwsgierig bent, kom dan snel naar de website van atacama.be en boek jouw Patagonia vakantie

Ontdek de Patagonia vakantie via de atacama

Als je naar Spanje reist, dan kun je prima met reisorganisaties als Corendon of Tui gaan. Maar een reis naar Zuid-Amerika is natuurlijk heel anders en vergt ook een zekere expertise. Daarom is het een goed idee om voor reizen naar Zuid-Amerika te kiezen voor atacama. Je kunt dan een reis naar Patagonia maken, maar je kunt ook op atacama vertrouwen voor reizen naar: 

  • Bolivia 
  • Peru
  • Argentinië

Neem contact op voor meer informatie

Mocht je meer willen weten, dan kun je natuurlijk ook meteen contact opnemen met atacama. Je kunt dan al je vragen stellen voordat je daadwerkelijk gaat boeken.